sajt

MI SMO AGENCIJA ZA IZRADU SAJTOVA

Abcsoft agencija je firma koja je pre svega specijalizovana za izradu sajtova u Srbiji. Naš cilj je da svaki sajt koji napravimo, ne samo da izgleda lepo, već i bude maksimalno funkcionalan. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, smatramo da našim klijentima možemo da pružimo kompletnu uslugu.

KAKO PRAVIMO SAJTOVE !

Kao prvo, definišemo koja je svrha sajta. Koju populaciju je potrebno privući da poseti sajt.

ISTRAŽIVANJE KLJUČNIH REČI

Zatim istražujemo ključne reči na osnovu kojih se kreira i optimizuje sadržaj. Pre nego počnemo izradu sajta, mi detaljno definišemo kakav izgled sajta i sadržaj treba predstaviti populaciji za koju predpostavljamo da će posećivati sajt. 

DIZAJN WEB SAJTA

Dobar dizajn je polazna osnova u izradi dobrog web sajta. Dizajn je izlog vaše firme. Web Dizajn možete sami odabrati, tako što ćete nam približno ili precizno objasniti kako želite da vaš sajt izgleda, ili ćete to prepustiti nama. 

Sledeće što radimo, određujemo strukturu. Koji ćemo meni postaviti? Šta će biti u sadržaju, da li ćemo imati blokove sa strane, šta će se u njima nalaziti? Gde će biti postavljena kontakt forma? I još mnogo toga.

Pored toga mogu se prikazati i drugi, veoma bitni elementi, kao što su blogovi, video i audio prezentacije, duskusioni forumi, online shop RSS feeds i td.

Abcsoft agencija nudi uslugu izrade kvalitetnih i povoljnih sajtova.

SEO OTIMIZACIJA SAJTA

Nakon toga se sajt kodira i optimizuje za pretraživače, kao što je Google, Mozilla, Yahoo itd…

Optimizacija je jedan od najvažnijih faktora u procesu izrade sajta. Ukoliko želite da vas potencijalni klijenti zaista i pronađu na internetu, morate imati dobru optimizaciju.

UPRAVLJANJE WEB SAJTOM

Za unos i izmenu sadržaja na sajtu nije potrebno predznanje. Interfejs je prilagođen korisnicima sa minimalnim znanjem rada na računaru. Tekst editor je veoma sličan wordu i ima slične funkcije. Sa lakoćom se podešava pozicija teksta, boldovanje, poravnanje, veličina fonta, headings i td.

Slike se unose jednim klikom. Nema potrebe za obradu slika u photoshopu ili sličnim programima. Njihova veličina i pozicija su predefinisani, skalirane ili cropovane su, ili je napravljena kombinacija istih.

Podržan je neograničen broj unosa tekstova, slika, pdf dokumenata, vesti, kategorija, audio i video sadržaja i ostalih materijala. Svaki sadržaj se može aktivirati i privremeno deaktivirati, ili se može trajno izbrisati.

POZOVITE NAS DA VAM POMOGNEMO U VEZI SAJTOVA